Χειμερινές προσφορές από τη Suzuki

 

Κράτα δυνατή τη σχέση σου με το Suzuki σου!

Με την αγορά του Suzuki σου, ξεκίνησες μια σχέση ζωής. Μια σχέση που σε γέμισε εμπειρίες, σου άνοιξε νέους ορίζοντες, σε ταξίδεψε πέρα από τα όρια και σου χάρισε χαμόγελα. Μια σχέση ασφάλειας, σιγουριάς και ελευθερίας.

Εμείς στη Suzuki φροντίζουμε να διανύσεις πολλά ακόμη χιλιόμετρα, διατηρώντας αναλλοίωτα όλα όσα σε έκαναν να χαμογελάσεις την πρώτη φορά! Επισκέψου έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Suzuki και συνέχισε να απολαμβάνεις μοναδικά προνόμια, για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σου.

Επωφελήσου από τις μοναδικές προσφορές Suzuki μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2021

 

Έως 25% όφελος στα ανταλλακτικά service & επισκευών

Με 25% περισσότερα χαμόγελα, αυτός ο χειμώνας θα είναι σίγουρα καλύτερος για εσένα και το Suzuki σου! Εσύ απλά, προγραμμάτισε το ραντεβού σου σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Suzuki και όλα τ’ άλλα, άφησέ τα πάνω μας.

Δωρεάν ενημέρωση λογισμικού

Εμείς γνωρίζουμε το Suzuki σου καλύτερα και προσφέρουμε δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού για τις ηλεκτρονικές μονάδες του αυτοκινήτου σου, για να συνεχίσεις να απολαμβάνεις ασφαλείς και διασκεδαστικές διαδρομές με το αυτοκίνητό σου.

30% όφελος στην αντικατάσταση μπαταρίας

Ειδικά τους κρύους μήνες, η μπαταρία του αυτοκινήτου σου πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, για να δίνει την απαιτούμενη δύναμη στον κινητήρα και τα υπόλοιπα ηλεκτρικά μέρη του. Με 30% όφελος στην αντικατάσταση μπαταρίας, αποκτάς εύκολα μια ολοκαίνουργια μπαταρία, για να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά!

 

20% όφελος στα γνήσια αξεσουάρ

Μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά Suzuki διαθέτουν την κατάλληλη σχεδίαση και τις ειδικές προδιαγραφές για κάθε μοντέλο Suzuki. Γι’ αυτό, σου προσφέρουμε 20% όφελος σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά Suzuki, τα οποία σου εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση, υψηλή ποιότητα, ανθεκτικότητα, ασφάλεια και άνεση, σε κάθε διαδρομή.

20% όφελος στους γνήσιους υαλοκαθαριστήρες

Το καθαρό παρμπρίζ είναι απαραίτητο βρέξει-χιονίσει! Οι γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες Suzuki, με τον κατάλληλο σχεδιασμό και την εξαιρετική τους ποιότητα σου εξασφαλίζουν την ιδανική ορατότητα που χρειάζεσαι, σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Απόκτησέ τους σήμερα, με 20% όφελος!

Όροι και Προϋποθέσεις

Η προωθητική ενέργεια και οι προσφορές που τη συνοδεύουν ισχύουν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2021 ως εξής:

  • Οι εκπτώσεις σε ανταλλακτικά service ή επισκευών διαμορφώνονται ως εξής:

Έκπτωση 12% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών ισχύει για αυτοκίνητα 4 έως 7 ετών, δηλαδή για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν από την 1/11/2013 έως και 31/10/2016

Έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών ισχύει για αυτοκίνητα με ηλικία από 8 έως 10 έτη, δηλαδή για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν από  την 1/11/2010 έως και 31/10/2013

Eκπτωση 25% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών ισχύει για αυτοκίνητα με ηλικία πάνω από 10 έτη, δηλαδή για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν προγενέστερα από την 31/10/2010

  • Εξαιρούνται τα ανταλλακτικά φανοποιείας, τα ελαστικά και τα αξεσουάρ.
  • Η Δωρεάν Ενημέρωση Λογισμικού αφορά αυτοκίνητα μετά την 1/1/2010 για τα οποία παρέχεται η σχετική δυνατότητα από το εργοστάσιο.
  • Οι εκπτώσεις στην αντικατάσταση μπαταρίας, οι προνομιακές τιμές στους γνήσιους Υαλοκαθαριστήρες και οι εκπτώσεις για τα Γνήσια Αξεσουάρ αφορούν όλα τα αυτοκίνητα ανεξαρτήτως ημερομηνίας ταξινόμησης.
Μοιραστείτε το άρθρο: