Νέα

Το Νέο Ford Fiesta Είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς!

Το νέο Ford Fiesta, το πιο προηγμένο τεχνολογικά αυτοκίνητο της κατηγορίας του απέσπασε ένα ακόμα σημαντικό βραβείο! Μετά από την ψηφοφορία των μελών του θεσμού “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα”, το δημοφιλές μικρό συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και έγινε το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς” για το 2018.

Με 5 αστέρια στο Euro NCAP το νέο Fiesta

•    Το νέο Ford Fiesta βαθμολογήθηκε με 5 αστέρια από τον ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης ασφάλειας Euro NCAP, το πρώτο Ford με αναβαθμισμένο Pedestrian Detection, που βοηθά στην αποφυγή ατυχημάτων στο σκοτάδι•    Το Fiesta συγκέντρωσε μέγιστη βαθμολογία στις δοκιμές πλευρικής σύγκρουσης. Πρωτοποριακή δομή αμαξώματος με νέα σχεδίαση που μεταφέρει πιο αποτελεσματικά…

MEGANE OPEN DAYS: 26 Ιουνίου - 8 Ιουλίου

Ανοιχτή πρόσκληση οδηγικής απόλαυσης! Το νέο Renault MEGANE προκαλεί με το δυναμικό του χαρακτήρα και προσκαλεί το κοινό, να ανακαλύψει τη μοναδική του οδηγική αίσθηση στα MEGANE OPEN DAYS που θα πραγματοποιηθούν στη Renault Μπεντενίτη από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 8 Ιουλίου.

Επίσημη Παρουσίαση Νέου Suzuki SWIFT στο Άργος

#TheSwiftList. Ξεκίνα τη δική σου τώρα!Πλατεία Αγίου Πέτρου, Άργος.Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Ιουνίου. Το νέο Suzuki SWIFT ταξιδεύει στην Ελλάδα.. Ελάτε να το γνωρίσετε και να σας συναρπάσει!

Renault Total Care: Με γνώμονα την ασφάλεια

Έχοντας αναπτύξει μια σειρά προγραμμάτων σε σχέση με την οδική ασφάλεια, το GROUPE RENAULT εφαρμόζει ένα πλάνο ενεργειών ώστε να γίνουν οι μετακινήσεις με το αυτοκίνητο ασφαλέστερες. Βασικός πυλώνας αυτής της προσπάθειας είναι και οι πρωτοβουλίες που ως στόχο έχουν τη σωστή συντήρηση των αυτοκινήτων. Το GROUPE RENAULT  αποτελεί έναν…

Το Suzuki IGNIS φιναλίστ του World Urban Car 2017

Το νέο Suzuki IGNIS προκρίθηκε στην τελική τριάδα των αυτοκινήτων που συναγωνίζονται στην κατηγορία Urban Car (Αυτοκίνητο Πόλης) στα εξαιρετικά σημαντικά World Car Awards 2017!

Renault TREZOR: Το πιο όμορφο πρωτότυπο μοντέλο του 2016!

Εντυπωσιακό τόσο σε αισθητικό, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο, το Renault TREZOR απέσπασε τον τίτλο του πιο όμορφου πρωτότυπου μοντέλου για το 2016.

Πανελλαδική Παρουσίαση νέου Renault MEGANE στην Αργολίδα!

Το νέο Renault MEGANE ξεκινά το ταξίδι του στην Ελλάδα από την Αργολίδα!

Η Ford η Μόνη Αυτοκινητοβιομηχανία στη Λίστα με τις Πιο Ηθικές Εταιρίες στον Κόσμο το 2016!

Το Ινστιτούτο Ethisphere® περιέλαβε τη Ford στη λίστα με τις Πιο Ηθικές Εταιρίες του Κόσμου για το 2016. Η Ford είναι η μόνη εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων που κατακτά μία τέτοια διάκριση Το Ινστιτούτο Ethisphere τιμά κάθε χρόνο τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως που εφαρμόζουν ηθικές πρακτικές και προωθούν την εταιρική υπευθυνότητα…

H Renault 18 χρόνια στην πρώτη θέση με αιχμή το Renault Kangoo!

Το Renault Kangoo, το best seller επαγγελματικό όχημα, αποτέλεσε βασικό παράγοντα στη διατήρηση για 18η συνεχόμενη χρονιά, της 1η θέσης στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη από τη Renault. Τώρα αναβαθμισμένο με το νέο πακέτο PRO+, το Renault Kangoo είναι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.
Σελίδα 1 από 4