Προφίλ

Η εταιρεία

Μέσα από μία επιτυχημένη πορεία 24 ετών, η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΠΕΝΤΕΝΙΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. προσφέρει σήμερα μία πλήρη, άκρως αξιόλογη γκάμα επιλογών για την αγορά καινούριου αυτοκινήτου, ενώ σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της εμπορεύεται και ποιοτικά, προσεκτικά επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Παράλληλα, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις τεχνικής υποστήριξης με εξειδίκευση και υπευθυνότητα, τόσο για τα αυτοκίνητα των εταιρειών που εκπροσωπούμε όσο και για αυτοκίνητα άλλων εταιρειών.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της, με οδηγό πάντα την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη σε όλους τους τομείς, αλλά και τη συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών, των εγκαταστάσεων και του ανθρώπινου δυναμικού της.

Διαδρομή

1989: Ίδρυση της εταιρείας ως κατάστημα ανταλλακτικών ιαπωνικών αυτοκινήτων.

1991: Συνεργασία με τον όμιλο Σφακιανάκης ΑΕΒΕ για την επίσημη εμπορία και τεχνική εξυπηρέτηση των αυτοκινήτων Suzuki στο νομό Αργολίδας.

2007: Επέκταση συνεργασίας με τον όμιλο Σφακιανάκης ΑΕΒΕ για τη διάθεση και τεχνική υποστήριξη των αυτοκινήτων Cadillac – Hummer – Corvette.

2008: Επίσημος Έμπορος και Επισκευαστής επαγγελματικών αυτοκινήτων Isuzu σε συνεργασία με την Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

2010: Επίσημος Έμπορος και Επισκευαστής Renault – Dacia σε συνεργασία με την PGA Ελλάδα και στη συνέχεια την TEOREN Motors.

2012: Επίσημος Συνεργάτης & Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Ford σε συνεργασία με τη Ford Σφακιανάκης και τη Ford Motor Hellas.

Εγκαταστάσεις και Υπηρεσίες

Με μόνιμο στόχο την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του κάθε πελάτη σχετικά με το αυτοκίνητό του, δημιουργήσαμε μια κορυφαία κάθετη μονάδα εμβαδού 2.000 τ.μ. στην κεντρική οδό που συνδέει το Ναύπλιο και το `Aργος. Σε αυτή στεγάζονται όλα τα σχετικά με το αυτοκίνητο τμήματα, όπως:

  • Τμήμα Πωλήσεων Καινούριων και Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων
  • Τμήμα Service και After Sales
  • Τμήμα Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ
  • Υγραεριοκίνηση
  • Τμήμα Ασφαλειών
  • Φανοποιείο Αυτοκινήτων
  • Βαφείο Αυτοκινήτων
  • Τμήμα Ελαστικών
  • Πλυντήριο Αυτοκινήτων
  • Τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών Llumar

Οι Συνεργάτες

Η εταιρεία μας πέραν των 4 μελών της οικογένειας Μπεντενίτη απασχολεί 13 συνεργάτες, οι οποίοι στο σύνολό τους είναι άριστα καταρτισμένοι στις εργασίες που έχουν αναλάβει, ενώ μέλημα μας είναι η συνεχής εκπαίδευση και εξέλιξή τους πάνω στο αντικείμενό τους.

Βραβεία και Διακρίσεις

1999: Βραβείο Δυναμικής Ανάπτυξης Μονάδας.
2002: Βραβείο Υποδειγματικής Τεχνικής Εξυπηρέτησης.
2003: 2ο Βραβείο καλύτερου τεχνικού Suzuki.
2010: Βραβείο καλύτερου τεχνικού Suzuki.
2011: Βράβευση από το κεντρικό εργοστάσιο της Isuzu στην Ιαπωνία ως "Κορυφαίος Αντιπρόσωπος Isuzu" στην Ελλάδα.
2012: 2ο Βραβείο καλύτερου υπεύθυνου ανταλλακτικών.
2012: 2ο Βραβείο καλύτερου τεχνικού συμβούλου.
2013: 2ο Βραβείο "Suzuki Teamwork" για τη συνολική λειτουργία του Τμήματος Aftersales