Με ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό και παράλληλα χαμηλότερη τιμή στα Renault TWINGO, CLIO και CLIO SPORT TOURER, η Renault ανεβάζει επίπεδο.

Η Renault έχει εξασφαλίσει και σας παρέχει ένα περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων επιβατικών αυτοκινήτων όπως TWINGO, CLIO, CLIO SPORT TOURER, CAPTUR και KADJAR, με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους και άλλα σημαντικά οφέλη.


Ενημερωθείτε λεπτομερώς για όλες τις προσφορές Renault, στη Renault Μπεντενίτη!

Προσφορά με ειδική έκπτωση έως €1.000 για το νέο Suzuki Vitara !

Μπαίνει καλοκαίρι και πρέπει να προετοιμάσεις κατάλληλα το αυτοκίνητο σου για να ανταποκριθεί στις υψηλές θερμοκρασίες και να αποδίδει όπως πρέπει τόσο ο κινητήρας όσο και το σύστημα κλιματισμού, αλλά σκέφτεσαι το κόστος και.. ανεβάζεις θερμοκρασία?

Μη ΣΚΑΣ!

Με το πρόγραμμα Renault Total Care 5+, όλοι οι ιδιοκτήτες  Renault, με μοντέλα 5 ετών και άνω, απολαμβάνουν απόλυτη ξεγνοιασιά για τη φροντίδα του αυτοκινήτου τους.

Το Ford σας μπορεί να μεγάλωσε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το φροντίζετε λιγότερο. Μπορεί να σημαίνει, όμως, ότι αναζητάτε καλύτερες προσφορές για τη συντήρηση και τις επισκευές του.

Το πρόγραμμα “Οικονομικής Συντήρησης Ford Motorcraft 3+” σας προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα που θα περιμένατε από τη Ford, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Για όλους εμάς στη Ford, προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη. Γι' αυτό το λόγο σκοπεύουμε πάντοτε στο να χτίζουμε και να διατηρούμε σχέσεις αξίας με τους πελάτες που μας εμπιστεύονται. Στα πλαίσια αυτά, και επειδή φροντίζουμε να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη αυτή, δημιουργήσαμε και σας παρουσιάζουμε το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης - αφοσίωσης πελατών "Ford Next".

Τώρα που το Ford σας έκλεισε την τριετία κάνετε το καλύτερο γι’ αυτό επιλέγοντας το νέο πρόγραμμα που δημιουργήσαμε για σας: “Φροντίδα Ford 3+”.

Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας διαδρομές με απόλυτη προστασία, άνεση και ασφάλεια στην καμπίνα του αυτοκινήτου σας!

Η Προσφορά Αξεσουάρ του Μήνα είναι από τη Ford και σας εξοικονομεί 20% στην αγορά της Μπαγκαζιέρας Thule 430 λίτρων, για να καλύψετε πλήρως τις μεταφορικές σας ανάγκες!

Συνδυάζει κορυφαία ποιότητα και πρακτικότητα, με τα εξής χαρακτηριστικά:

Θέλετε να ενημερώνεστε αυτόματα για κάθε νέα προσφορά της εταιρείας μας?

Συμπληρώστε το e-mail σας στο πεδίο που θα βρείτε παρακάτω και εγγραφείτε στο Μπεντενίτη Newsletter για να ενημερώνεστε εύκολα και άμεσα με ένα ενημερωτικό e-mail κάθε φορά που έχουμε κάτι ενδιαφέρον να σας πούμε!

Μπεντενίτη.
Πάντα δίπλα σας.