7 χρόνια εγγύηση από την SUZUKI

Με την αγορά ενός νέου Suzuki, ξεκινά μια μακροχρόνια σχέση.

Κάθε καινούργιο αυτοκίνητο Suzuki θα σας προσφέρει πολλά χιλιόμετρα ευχάριστης και απροβλημάτιστης λειτουργίας. Όλα τα μοντέλα της Suzuki συνοδεύονται με 7 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας (3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 4 χρόνια επέκταση εγγύησης)*.

* Ισχύει για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν μετά την 01/01/2018

Η Suzuki χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα και αξιόπιστα υλικά, καθώς και την τεχνολογία αιχμής στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη παραγωγή, ώστε τα οχήματα που παράγει να συνδυάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος.

Κάθε μοντέλο Suzuki σχεδιάζεται με βάση τις ανάγκες των πελατών μας και υποβάλλεται σε ελέγχους ως προς την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις επιδόσεις του. Για την διατήρηση των παραπάνω, κάθε καινούργιο αυτοκίνητο Suzuki συνοδεύεται με 7ετή εγγύηση (3 έτη εργοστασιακή εγγύηση και 4 έτη επέκταση εγγύησης), που περιλαμβάνει:

7 έτη ή 140.000 χλμ για τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη

12 έτη για το αμάξωμα*
* Ο χρόνος εγγύησης καλής λειτουργίας αμαξώματος διαφέρει στο μοντέλο Jimny που είναι 6 χρόνια.

Επέκταση Εγγύησης – Καλύψεις

Η Suzuki είναι τρόπος ζωής.

Ξέρουμε ότι θέλετε το Suzuki σας δίπλα σας κάθε στιγμή, γι’ αυτό σας δίνουμε 4 επιπλέον χρόνια εγγύηση για το νέο σας Suzuki!

Κάθε οδηγός Suzuki έχει έναν επιπλέον λόγω να αισθάνεται ασφαλής. Με την αγορά ενός νέου Suzuki αποκτάτε εγγύηση καλής λειτουργίας για 7 έτη ή 140.000 χλμ (όποιο από τα δύο παρέλθει πρώτα).

Η επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης κατά 4 έτη προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλα τα νέα αυτοκίνητα – ανεξαρτήτως μοντέλου- και ισχύει ακόμα και στην περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου.

Η 4ετής δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης ισχύει για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν μετά την 01/01/2018.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Suzuki.

Μοιραστείτε το άρθρο: