Στο τμήμα καθαρισμού αυτοκινήτων της αντιπροσωπείας μας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την περιποίηση του αυτοκινήτου σας. Με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών και των κατάλληλων προϊόντων, επιδιώκουμε να δώσουμε νέα ζωή στο αυτοκίνητό σας, ενισχύοντας την αισθητική του και διατηρώντας την αξία του.

Βιοκαθαρισμός: Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού για το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Ο βιοκαθαρισμός είναι μια αποτελεσματική διαδικασία που απομακρύνει τα βακτηρίδια, τους μικροοργανισμούς και τις δυσάρεστες οσμές, δημιουργώντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον για εσάς και τους επιβάτες σας.

Πλύσιμο μοκετών - υφασμάτων: Απομακρύνοντας τους λεκέδες, τους μικροοργανισμούς και τις δυσάρεστες οσμές σας παρέχουμε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον εσωτερικά, ενισχύοντας την αισθητική και την υγιεινή του αυτοκινήτου σας.

Ενυδάτωση πλαστικών μερών: Παρέχουμε ειδική φροντίδα ενυδάτωσης για τα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου σας. Η ενυδάτωση βοηθά στην προστασία των πλαστικών επιφανειών από τη φθορά του χρόνου, προσφέροντας μακροπρόθεσμη προστασία και αποκατάσταση της λάμψης τους.

Απομάκρυνση οσμών & Αρωματισμός Καμπίνας: Αφαιρούμε τις ανεπιθύμητες οσμές για να έχετε μια ευχάριστη και φρέσκια ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του οχήματος.

Πλεονεκτήματα των υπηρεσιών μας:

  • Εξειδικευμένο και επαγγελματικό προσωπικό
  • Χρήση προηγμένων τεχνολογιών και εξοπλισμού
  • Υψηλή ποιότητα υλικών και αξιοπιστία
  • Χρήση περιβαλλοντικά φιλικών προϊόντων
  • Προσαρμογή στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του πελάτη
  • Βελτίωση της αισθητικής και της υγιεινής του αυτοκινήτου σας

Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και αφήστε μας να φροντίσουμε για το αυτοκίνητό σας με επαγγελματισμό και αγάπη για τη λεπτομέρεια.