ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Insect & Dirt Remover

Αφαιρεί ακόμη και τα πιο επίμονα σημάδια από κολλημένα έντομα και άλλες βρωμιές από το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Χάρη στην ειδική σύνθεση, εισχωρεί στην βρωμιά και καθαρίζει γρήγορα και με λεπτομέρεια. (750 ml)

 

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Nano Magic Shampoo

Υψηλής ποιότητας σαμπουάν για τέλειο γυαλιστερό καθάρισμα και μακρόχρονη προστασία διατηρώντας παράλληλα προηγούμενο κέρωμα ή προστασία. Η ειδική του σύνθεση αφήνει στην επιφάνεια του αμαξώματος ένα μακράς διάρκειας προστατευτικό και υδατοαπωθητικό νανοστρώμα. (750 ml)

 

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Speed Glass Cleaner

Καθαριστικό γυάλινων επιφανειών. Αφαιρεί ακόμη και τους πιο επίμονους λεκέδες (λάδια, γράσα, έντομα) γρήγορα και εύκολα χωρίς να αφήνει στίγματα. (750 ml)

 

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΖΑΝΤΑΣ Reactive Wheel Cleaner

Χωρίς οξέα, για καθαρισμό της ζάντας με δείκτη απόδοσης και πρόσθετα για καθαρισμό με λεπτομέρεια. Η βρωμιά διασκορπίζεται και διαλύεται αφήνοντας ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα. (750 ml)

 

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ / ΚΟΝΣΟΛΑΣ Multi Interior Cleaner

Αφαιρεί βρωμιά από καθίσματα, καλύμματα (καθισμάτων και οροφής) και πλαστικά μέρη με αποτελεσματικότητα. Η βρωμιά αφαιρείτε από τους πόρους και όχι επιφανειακά προσφέροντας ένα φρέσκο άρωμα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. (750 ml)

 

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ / ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΚΟΝΣΟΛΑΣ Refresh Cockpit Care

Καθάρισμα και συντήρηση των πλαστικών μερών του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία και προσφέρει ένα φρέσκο άρωμα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. (500 ml)

 

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ Nano Magic Plast Care

Συντηρεί και προστατεύει τα εξωτερικά πλαστικά του αυτοκίνητου, δίνοντάς τους την αρχική τους εμφάνιση. Υψηλής ποιότητας προϊόν, ιδιαίτερα ανθεκτικό. (500 ml)

 

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ / ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ All Around Quick Shine

Καθαρίζει και συντηρεί όλες τις εξωτερικές επιφάνειες του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιείται μετά από κάθε πλύσιμο και προσφέρει γυαλιστερή επιφάνεια σε ένα βήμα διατηρώντας προηγούμενη επεξεργασία κερώματος. (500 ml)

 

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ Protect Leather Care

Υψηλής ποιότητας γαλάκτωμα για την φροντίδα δερμάτινων καθισμάτων. Αναζωογονεί το χρώμα και ενισχύει την μυρωδιά του δέρματος προσφέροντας μια ευχάριστα απαλή αίσθηση. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. (500 ml)

 

ΑΛΟΙΦΗ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ Shine Speed Polish

Υψηλής ποιότητας αλοιφή για εξαιρετικό αποτέλεσμα σε ένα μόνο βήμα, προσφέροντας ταυτόχρονα προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Τέλεια γυαλάδα σε όλους τους τύπους χρώματος, για χρήση με το χέρι ή με αλοιφαδώρο. (500 ml)