Η LLumar με παρουσία στην Ελλάδα για περισσότερα από 25 χρόνια παραμένει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του χώρου, κατέχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς των μεμβρανών αυτοκινήτου.

Οι μεμβράνες αυτοκινήτων LLumar προσφέρουν:

  • Απόλυτη προστασία από την βλαβερή ακτινοβολία του ηλίου
  • Βελτιστοποίηση της εμφάνισης του αυτοκινήτου
  • Εξοικονόμηση καυσίμου λόγω περιορισμένης χρήσης του κλιματιστικού
  • Αντιχαρακτική επίστρωση για απεριόριστη διάρκεια ζωής
  • Ασφάλεια από τα θραύσματα σε περίπτωση ατυχήματος
  • Κύρος και διακριτικότητα
  • Εξαιρετική θερμομόνωση
  • Μοναδική οπτική ευκρίνεια μέρα-νύχτα

Ως Επίσημος Αντιπρόσωπος LLumar για το νομό Αργολίδας είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε όλη τη γκάμα αντηλιακών μεμβρανών αυτοκινήτων της LLumar με άψογο αποτέλεσμα στην τοποθέτηση, πιστοποίηση κατάλληλων προδιαγραφών και εγγύηση εφόρου ζωής!

Δεν είναι μυστικό ότι ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει αφόρητη ζέστη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αλλά, διατηρήστε την ψυχραιμία σας, υπάρχουν οι αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου LLumar!

Σχεδόν όλο τον χρόνο, ο ήλιος υπερθερμαίνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Ανοίγετε το κλιματισμό αλλά η ακτινοβολία εξακολουθεί να σας ενοχλεί. Και όταν οδηγείτε, η εκτυφλωτική αντηλιά μπορεί να γίνει επικίνδυνη και να σας αποσπάσει την προσοχή.

 

Οι αντηλιακές μεμβράνες LLumar λύνουν όλα αυτά τα προβλήματα! Σας προσφέρουν μια πιο δροσερή και άνετη οδήγηση. Έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν την θερμοκρασία στο εσωτερικό μέχρι και 20 ° C. Απωθούν περισσότερο από το 99% της υπεριώδους (UV) ακτινοβολίας. Προστατεύουν τους επιβάτες και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας από το ξεθώριασμα. Και στο δρόμο, σας βοηθούν στη μείωση της αντηλιάς και την επώδυνη καταπόνηση των ματιών.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων - από ανοιχτόχρωμες μέχρι πολύ σκούρες μεμβράνες. Οδηγείστε ασφαλέστερα, πιο δροσερά και με μεγαλύτερη άνεση. Οι μεμβράνες συνιστώνται από το Ίδρυμα Καρκίνου του Δέρματος, ως μέρος ενός συνολικού προγράμματος φροντίδας του δέρματος.

Αγαπάτε το αυτοκίνητό σας για πολλούς λόγους - για την οδική εμπειρία και το στυλ του ή για την άνεση και την ασφάλεια που αισθάνεστε όταν οδηγείτε. Με τις μεμβράνες LLumar μπορείτε να προσθέσετε ένα λόγο ακόμα - ένα πιο ευχάριστο ταξίδι, γιατί θα ξέρετε ότι εσείς και η οικογένειά σας προστατεύονται από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, τη ζέστη και το έντονο φως.

 

Μετάδοση ορατού φωτός
Απόδοση στη ζέστη
Μείωση αντηλιάς
Ασπίδα στη UV ακτινοβολία

Ζητήστε Προσφορά