Η LLumar, με παρουσία στην Ελλάδα για περισσότερα από 25 χρόνια, παραμένει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στον χώρο, κατέχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς στις μεμβράνες αυτοκινήτου.

Οι μεμβράνες αυτοκινήτων LLumar προσφέρουν:

  • Απόλυτη προστασία από τη βλαβερή ακτινοβολία του ηλίου
  • Βελτιστοποίηση της εμφάνισης του αυτοκινήτου
  • Εξοικονόμηση καυσίμου λόγω περιορισμένης χρήσης του κλιματιστικού
  • Αντιχαρακτική επίστρωση για απεριόριστη διάρκεια ζωής
  • Ασφάλεια από τα θραύσματα σε περίπτωση ατυχήματος
  • Κύρος και διακριτικότητα
  • Εξαιρετική θερμομόνωση
  • Μοναδική οπτική ευκρίνεια μέρα-νύχτα

Ως Επίσημος Αντιπρόσωπος LLumar για το νομό Αργολίδας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε όλη τη γκάμα αντηλιακών μεμβρανών αυτοκινήτων της LLumar, με άψογο αποτέλεσμα στην τοποθέτηση, πιστοποίηση σύμφωνα με τις κατάλληλες προδιαγραφές και εφόρου ζωής εγγύηση!

Δεν είναι μυστικό ότι ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει αφόρητη ζέστη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ωστόσο, με τις αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου LLumar, μπορείτε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας!

Σχεδόν όλο τον χρόνο, ο ήλιος υπερθερμαίνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ανοίγετε τον κλιματισμό, αλλά η ακτινοβολία εξακολουθεί να σας ενοχλεί. Κατά την οδήγηση, η εκτυφλωτική αντηλιά μπορεί να γίνει επικίνδυνη και να αποσπάσει την προσοχή σας.

Οι αντηλιακές μεμβράνες LLumar λύνουν όλα αυτά τα προβλήματα! Σας προσφέρουν μια πιο δροσερή και άνετη οδήγηση. Έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έως και 20°C. Απωθούν περισσότερο από το 99% της υπεριώδους (UV) ακτινοβολίας. Προστατεύουν τους επιβάτες και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας από το ξεθώριασμα. Και κατά την οδήγηση, βοηθούν στη μείωση της αντηλιάς και την επώδυνη καταπόνηση των ματιών.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων - από ανοιχτές έως πολύ σκούρες μεμβράνες. Οδηγείτε ασφαλέστερα, πιο δροσερά και με μεγαλύτερη άνεση. Οι μεμβράνες είναι συνιστώμενες από το Ίδρυμα Καρκίνου του Δέρματος, ως μέρος ενός ολοκληρωμένου προγράμματος φροντίδας του δέρματος.

Αγαπάτε το αυτοκίνητό σας για πολλούς λόγους - για την οδική εμπειρία και το στυλ του ή για την άνεση και την ασφάλεια που αισθάνεστε κατά την οδήγηση. Με τις μεμβράνες LLumar μπορείτε να προσθέσετε ένα ακόμα λόγο - ένα πιο ευχάριστο ταξίδι, γιατί θα ξέρετε ότι εσείς και η οικογένειά σας προστατεύεστε από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, τη ζέστη και το έντονο φως.

Ζητήστε Προσφορά