Στην Μπεντενίτη Auto Group, το όραμα μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και σύγχρονες λύσεις κινητικότητας, υποστηρίζοντας σας με επαγγελματισμό σε κάθε στάδιο της ιδιοκτησίας ή χρήσης του οχήματος σας.

Έχοντας διαγράψει μια πορεία 34 ετών, διαθέτουμε σήμερα μια πλήρη και υψηλής ποιότητας γκάμα επιλογών για την αγορά νέων οχημάτων, επιβατικών και επαγγελματικών, ενώ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας μας εμπορευόμαστε επίσης ποιοτικά και προσεκτικά επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Αντιλαμβανόμενοι τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες στον τομέα της Κινητικότητας (Mobility), παρέχουμε και εναλλακτικές λύσεις μετακίνησης όπως λειτουργική και χρηματοδοτική μίσθωση οχημάτων (Leasing), ενοικίαση αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας, καθώς και αξιόλογες προτάσεις για την αγορά μοτοσικλέτας.

Στοχεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες, τις εγκαταστάσεις και το προσωπικό μας. Επενδύουμε σε τεχνολογία και καινοτομία για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς.

Η δέσμευση μας για αξιοπιστία και ποιότητα υπηρεσιών αντανακλάται σε κάθε πτυχή της επιχείρησης, από την επιλογή συνεργατών και προμηθευτών έως την παροχή τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών After Sales. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εμπιστοσύνη και η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελούν τους θεμέλιους λίθους της επιτυχίας μας.

Διαδρομή

1989: Ίδρυση της εταιρείας ως κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών ιαπωνικών αυτοκινήτων
1991: Συνεργασία με τον όμιλο Σφακιανάκης ΑΕΒΕ για την επίσημη εμπορία και τεχνική υποστήριξη των αυτοκινήτων SUZUKI στο νομό Αργολίδας.
2004: Πρώτη ενασχόληση με τον κλάδο της Μοτοσικλέτας ως επίσημος Έμπορος και Επισκευαστής των SUZUKI Motorcycles
2007: Επέκταση συνεργασίας με τον όμιλο Σφακιανάκης ΑΕΒΕ για τη διάθεση και τεχνική υποστήριξη των αυτοκινήτων CADILLAC - HUMMER - CORVETTE.
2008:  Επίσημος  Έμπορος  και  Επισκευαστής  επαγγελματικών  αυτοκινήτων ISUZU σε συνεργασία με την Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.
2010: Επίσημος Έμπορος και Επισκευαστής RENAULT και DACIA σε συνεργασία με την PGA Ελλάδα και στη συνέχεια την TEOREN Motors.
2012:  Επίσημος  Συνεργάτης  &  Εξουσιοδοτημένος  Επισκευαστής  FORD  σε συνεργασία με τη Ford Σφακιανάκης και τη Ford Motor Hellas.
2021: Επίσημος Συνεργάτης της ALD Automotive | Leaseplan group για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων (Leasing)
2023: Έναρξη Διανομής των ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων MAXUS, του ομίλου SAIC που κατέχει την 7η θέση ανάμεσα στους κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως, σε συνεργασία με την Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.
2023: Επαναδραστηριοποίηση στον κλάδο των Μοτοσικλετών με την ανάληψη της αντιπροσωπείας της αμερικάνικης φίρμας UM Motorcycles, που εισάγεται στην Ελληνική αγορά από την TEOREN Motors του ομίλου Β.Ν. Θεοχαράκης.

 Το ανθρώπινο δυναμικό

Η εταιρεία μας απασχολεί μια ομάδα από 22 συνεργάτες, πέραν των 3 μελών της οικογένειας Μπεντενίτη. Οι συνεργάτες μας είναι άριστα καταρτισμένοι στις εργασίες που αναλαμβάνουν, ενώ έχουμε ως προτεραιότητα τη συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη τους στον τομέα τους.

 Εγκαταστάσεις και Υπηρεσίες

Με εστίαση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε πελάτη σε σχέση με το όχημά του, δημιουργήσαμε μια εξειδικευμένη μονάδα υψηλών προδιαγραφών εμβαδού 2.000 τ.μ., στον κεντρικό δρόμο που ενώνει το Ναύπλιο και το Άργος. Σε αυτήν συγκεντρώνονται όλα τα τμήματα, όπως:

Οι υπηρεσίες μας

Βραβεία και διακρίσεις

1999: Βραβείο Δυναμικής Ανάπτυξης Μονάδας.
2002: Βραβείο Υποδειγματικής Τεχνικής Εξυπηρέτησης.
2003: 2ο Βραβείο καλύτερου τεχνικού Suzuki.
2010: Βραβείο καλύτερου τεχνικού Suzuki.
2011: Βράβευση από το κεντρικό εργοστάσιο της Isuzu στην Ιαπωνία ως "Κορυφαίος Αντιπρόσωπος Isuzu" στην Ελλάδα.
2011 - 2022: 1η θέση σε μερίδιο αγοράς επί των συνολικών ετήσιων πωλήσεων καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων στο νομό Αργολίδας
2012: 2ο Βραβείο καλύτερου υπεύθυνου ανταλλακτικών.
2012: 2ο Βραβείο καλύτερου τεχνικού συμβούλου.
2013: 1o Βραβείο Καλύτερου Εμπόρου Suzuki στην Ευρώπη, με κριτήρια την κορυφαία εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσιών αλλά και το μερίδιο αγοράς.
2013: 2ο Βραβείο "Suzuki Teamwork" για τη συνολική λειτουργία του Τμήματος Aftersales
2014: 2o Βραβείο Πανελλαδικά "Καλύτερου Τεχνίτη Suzuki"
2014: Αύξηση μεριδίου αγοράς που κατέχει η εταιρεία μας στον Νομό Αργολίδας, με το συνολικό ποσοστό των μαρκών που εκπροσωπούμε να φτάνει το 30%.
2015: Renault "Dealer of the Year 2015" για το Υψηλότερο Μερίδιο Αγοράς στην επαρχία
2017: Κορυφαίος Επίσημος Έμπορος ISUZU για το 2017 σε μερίδιο αγοράς ISUZU D-Max, με ποσοστό 21,4%
2017: Renault "Dealer of the Year 2017" για την 1η θέση σε πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων Renault στην επαρχία
2019: Κορυφαίος Επίσημος Έμπορος ISUZU για το 2018 σε μερίδιο αγοράς ISUZU D-Max
2019: Επίτευξη ιστορικού υψηλού με συνολικό μερίδιο αγοράς 43,5% επί των πωλήσεων επιβατικών στο νομό Αργολίδος
2019 - 2022: 1η θέση στις Αντιπροσωπείες Αυτοκινήτων Αργολίδας από αξιολογήσεις πελατών με συνολική βαθμολογία 9,6/10 στην Google αλλά και στην κατάταξη της λίστας "Αετοί της Μηχανοκίνησης"