Στο οργανωμένο τμήμα Φανοποιείου-Βαφείου αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία και υπευθυνότητα οποιαδήποτε εργασία επισκευής ή βαφής χρειαστεί το αυτοκίνητό σας. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και η συνεχής εκπαίδευση και εξέλιξη των συνεργατών μας στις νέες τεχνικές επιδιόρθωσης οχημάτων, μας επιτρέπουν να εργαζόμαστε σε εργοστασιακά πρότυπα όλων των εταιρειών.

Για τους παραπάνω λόγους παρέχουμε γραπτή εγγύηση 1 έτους για εργασία και ανταλλακτικά, σε οποιαδήποτε επισκευή αναλάβουμε!

Παροχές
Ο βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι να ανταποκρίνεται διαρκώς στις προσδοκίες των πελατών της και να τους εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Έτσι, στο Τμήμα Φανοποιείας και Βαφής απολαμβάνετε μία σειρά από παροχές όπως:

  • Διαμεσολάβηση με τις ασφαλιστικές εταιρείες και διεκπεραίωση ζημιών
  • Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών (για εργασίες που διαρκούν 2-5 μέρες)
  • Δωρεάν Τεχνικό Έλεγχο
  • Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα σε 6 άτοκες δόσεις
  • Χρηματοδότηση μέσω τραπέζης ολόκληρης ή μέρους της αξίας της εργασίας
  • Δωρεάν πλύσιμο του αυτοκινήτου σας

Εκτιμώντας την εξειδίκευση και εμπειρία μας στον χώρο, την άρτια οργάνωση και το κορυφαίο αποτέλεσμα που παρέχουμε, μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες όπως οι INTERAMERICAN (για οχήματα SUZUKI), ALLIANZ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, GENERALI, ΜΙΝΕΤΤΑ, AIG, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, ΟΡΙΖΩΝ, ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΔΥΝΑΜΙΣ, ERGO, GROUPAMA, EUROLIFE,  INTERLIFE  και Nequs Brokers, Hellas Direct μας έχουν επιλέξει ως Συνεργαζόμενο Φανοποιείο και Βαφείο.

Εσείς;