ΔΩΡΕΑΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Με 30% περισσότερα Χαμόγελα, αυτός ο χειμώνας προβλέπεται
καλύτερος για εσάς και το Suzuki σας!

 

Εσείς απλά προγραμματίστε ξεχωριστές χειμερινές αποδράσεις και απολαύσετε τις ξέγνοιαστα και με ασφάλεια. Γιατί προσφέρουμε εντελώς δωρεάν το Χειμερινό Έλεγχο του αυτοκινήτου σας και επιπλέον προνόμια Drive ‘n Smile για την πραγματοποίηση του service ή όποιας επισκευής χρειαστεί το αυτοκίνητό σας καθώς και για την αντικατάσταση μπαταρίας του.

(*1) Ισχύει για πραγματοποίηση εργασιών σε αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν έως τις 31/12/2014 ως εξής: η έκπτωση στα Γνήσια Ανταλλακτικά Service διαμορφώνεται στο 30% για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν έως και 31/12/2010 και στο 25% για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν από 1/1/2011 έως και 31/12/2014. Εξαιρούνται οι επισκευές φανοποιείας και τα ελαστικά.

(*2) Ισχύει για πραγματοποίηση εργασιών σε αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν έως τις 31/12/2014. Εξαιρούνται οι επισκευές φανοποιείας και τα ελαστικά.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Με το Χειμερινό Έλεγχο που θα διενεργήσουμε στο αυτοκίνητό σας, ελέγχουμε δωρεάν και την μπαταρία του και αν χρειαστεί να αντικατασταθεί, σας προσφέρουμε έκπτωση 30%.
Εσείς απλά προγραμματίστε ξεχωριστές χειμερινές αποδράσεις.

ΤΥΠΩΣΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ AFTER SALES

Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση σας προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης και φροντίδας για εσάς και το αυτοκίνητό σας.

  • 7 Χρόνια Εγγύηση
  • 7 Χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια
  • Online Υπηρεσίες και Ραντεβού για Service
  • Εκπτώσεις και Προνόμια

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Όροι και Προϋποθέσεις

  • H προσφορά του Δωρεάν Χειμερινού Ελέγχου ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα Suzuki και μέχρι τις 31/12/2019 στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Suzuki που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
  • Η προσφορά για αντικατάσταση μπαταρίας με έκπτωση 30% ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα Suzuki και μέχρι τις 31/12/2019 στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Suzuki που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
  • Η προσφορά για έκπτωση στα Γνήσια Ανταλλακτικά Service ισχύει για πραγματοποίηση εργασιών σε αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν έως τις 31/12/2014 ως εξής: η έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά service διαμορφώνεται στο 30% για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν έως και 31/12/2010 και στο 25% για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν από 1/1/2011 έως και 31/12/2014. Εξαιρούνται οι επισκευές φανοποιείας και τα ελαστικά. Η προσφορά αποτελεί μέρος του προγράμματος «Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος» και ισχύει μέχρι της 31/12/2019 στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Suzuki που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και τους οποίους μπορείτε να δείτε εδώ.
  • H προσφορά για έκπτωση 20% σε Γνήσια Ανταλλακτικά Επισκευών & Γνήσια Αξεσουάρ Suzuki ισχύει για πραγματοποίηση εργασιών σε αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν έως τις 31/12/2014. Εξαιρούνται οι επισκευές φανοποιείας και τα ελαστικά. Η προσφορά αποτελεί μέρος του προγράμματος «Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος» και ισχύει μέχρι της 31/12/2019 στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Suzuki που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
  • Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να αποκαταστήσει ή να προσαρμόσει τους όρους της προσφοράς, οποιαδήποτε στιγμή, κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Αυτό δεν θα επηρεάσει τα αυτοκίνητα που έχουν ήδη εισαχθεί στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του επίσημου δικτύου Suzuki.
Μοιραστείτε το άρθρο: