Δωρεάν Καλοκαιρινός Έλεγχος Suzuki

Summer is loading… και η Suzuki βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά δίπλα στους οδηγούς της, προσφέροντας τους μοναδικά προνόμια.

Κάθε οδηγός Suzuki χρειάζεται να μας επισκεφθεί αυτό το καλοκαίρι, για να πραγματοποιήσει το Δωρεάν Καλοκαιρινό Έλεγχο 12 σημείων λειτουργίας, συστημάτων ασφάλειας και άνεσης του οχήματός του.

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου και Επισκευαστή SUZUKI, Μπεντενίτη Π. και Σία Ο.Ε., θα πραγματοποιήσουν έναν λεπτομερή έλεγχο, με σκοπό να προετοιμάσουν το Suzuki σας να σας συνοδεύσει σε κάθε προορισμό.

Τα επιπλέον προνόμια εκτός του Δωρεάν Καλοκαιρινού Ελέγχου που εξασφαλίζει η Suzuki είναι:

  • 25% Έκπτωση στα γνήσια Ανταλλακτικά Service ή Eπισκευών για τους οδηγούς Suzuki, που το αυτοκίνητο τους έχει ταξινομηθεί έως 31/12/2014

Από την συγκεκριμένη ενέργεια εξαιρούνται τα ανταλλακτικά φανοποιείας, τα ελαστικά και τα αξεσουάρ.

  • Καθαρισμός & Απολύμανση Air condition μόνο με €60

Κάθε οδηγός Suzuki μπορεί να πραγματοποιήσει απολύμανση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου του προκειμένου να εξασφαλίσει στον ίδιο και στους συνεπιβάτες του ένα ιδανικό και υγιεινό περιβάλλον.

Αναλυτικότερα η παραπάνω εργασία προϋποθέτει τη χρήση Γνήσιων Φίλτρων Καμπίνας Suzuki και εξασφαλίζει:

⋆ Προστασία κατά της σκόνης / γύρης
⋆ Αντιβακτηριδιακή προστασία
⋆ Προστασία κατά των οσμών / καυσαερίων
⋆ Μεγιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος κλιματισμού

Η διάρκεια ισχύς του Δωρεάν Καλοκαιρινού Ελέγχου είναι από 1η Ιουνίου μέχρι 30 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Δωρεάν Καλοκαιρινού Ελέγχου της Suzuki οι οδηγοί αυτοκινήτων Suzuki μπορούν να απευθυνθούν στο τηλεφωνικό μας κέντρο 27520 28288.

Μοιραστείτε το άρθρο: