«Έλεγχος και Πιστοποίηση Ποιότητας Μεταχειρισμένου» με την υπογραφή της Ford Μπεντενίτη.

 • Η Ford Μπεντενίτη προσφέρει την υπηρεσία «Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας Μεταχειρισμένου», ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι τόσο πριν όσο και μετά την αγορά του μεταχειρισμένου σας Ford
 • Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας θα ελέγξουν ενδελεχώς το όχημα που σας ενδιαφέρει και θα σας ενημερώσουν εκ των προτέρων, με έγκυρο και απόλυτα πιστοποιημένο τρόπο, για την ακριβή κατάστασή του
 • H Ford Μπεντενίτη στέκεται διαρκώς στο πλευρό σας όχι μόνο κατά τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αλλά και μετά την αγορά του, προσφέροντας μία πολυσυλλεκτική και πλήρη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων

Η απόκτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μπορεί να κρύβει παγίδες - και συχνά καλά κρυμμένα… μυστικά σε αφανή του μέρη που πιθανόν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση αμέσως μετά την αγορά του. Θέλοντας να προλάβει καταστάσεις προκειμένου να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς και ικανοποιημένοι, η Ford Μπεντενίτη παρέχει σήμερα την υπηρεσία «Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας Μεταχειρισμένου» ούτως ώστε να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις μετά την αγορά του μεταχειρισμένου σας μοντέλου Ford.

Έτσι, προκειμένου να γνωρίζετε με απόλυτη ακρίβεια και σιγουριά αν η επικείμενη αγορά σας «αξίζει να λεφτά της», η Ford Μπεντενίτη βρίσκεται δίπλα σας για να σας ενημερώσει και να σας υποστηρίξει με πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία μέσω της υπηρεσίας «Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας Μεταχειρισμένου» για την λεπτομερή κατάσταση του μεταχειρισμένου οχήματος που θέλετε να αγοράσετε, ώστε να μην βρεθείτε απέναντι σε προβλήματα «κατόπιν εορτής».

Έχοντας ως στόχο το αυτοκίνητο που τελικά θα αποφασίσετε να αγοράσετε να διαθέτει πιστοποιημένη ποιότητα, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα προβούν σε μία σειρά λεπτομερών ελέγχων σε όλα τα επιμέρους μέρη και συστήματα του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει, στα οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το αμάξωμα, το εσωτερικό καθώς και τα μηχανικά μέρη.

Μετά τις απαραίτητες ενέργειες ελέγχου και την δοκιμή του οχήματος στο δρόμο σε πραγματικές συνθήκες, οι άνθρωποι μας θα σας ενημερώσουν* άμεσα για μια σειρά στοιχείων και δεδομένων που αφορούν το αυτοκίνητο, όπως:

 • Η ημερομηνία κατασκευής
 • Η ημερομηνία έναρξης εγγύησης
 • Το ιστορικό Επισκευών στο πλαίσιο της εργοστασιακής εγγύησης
 • Το ιστορικό Συντήρησης (μέσω του ψηφιακού αρχείου καταγραφής σέρβις)**
 • Τα πραγματικά χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητο**
 • Η χώρα πρώτης κυκλοφορίας
 • Η ύπαρξη ανάκλησης σε εκκρεμότητα
 • Η μηχανική του κατάσταση
 • Η κατάσταση του αμαξώματος

Έτσι θα έχετε… ήσυχο το κεφάλι σας και θα είστε σίγουροι για το αυτοκίνητο που σκοπεύετε να αγοράσετε!

Πλήρης υποστήριξη και μετά την αγορά

Οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε δεν σταματούν εδώ και συνεχίζονται και μετά την αγορά, καθώς βρισκόμαστε διαρκώς στο πλευρό σας. Έτσι, μετά την αγορά του μεταχειρισμένου σας Ford έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε και να αποκτήσετε μια σειρά από οφέλη και υπηρεσίες, όπως η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης του οχήματος, σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις, αλλά και να κλείσετε ραντεβού για προγραμματισμένες συντηρήσεις και επισκευές με βάση όλα όσα ορίζει ο κατασκευαστής.

Την ίδια στιγμή, θα έχετε ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας μία πλήρη γκάμα αξεσουάρ που θα καλύψουν πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις. Επίσης, παρέχεται η υπηρεσία Οδικής Βοήθειας καθώς και η δυνατότητα προμήθειας όλων των εγχειριδίων του μοντέλου Ford που έχετε επιλέξει.

 

# # #

*Για λόγους συμμόρφωσης με το νόμο περί προσωπικών δεδομένων η παραχώρηση ιστορικού σχετικού με ένα όχημα (περιοδική συντήρηση, επισκευές  κλπ) μπορούν να παραδοθούν μόνο στον ιδιοκτήτη του οχήματος ή στον υποψήφιο αγοραστή εφόσον υπάρχει συναίνεση του ιδιοκτήτη.»

**Εφόσον έχουν καταχωρηθεί στα αντίστοιχα συστήματα της Ford Motor Company.

Μοιραστείτε το άρθρο: