Η RENAULT Μπεντενίτη στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022

 

Αγαπητοί μας συνεργάτες, πελάτες και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην Έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022 από την Τετάρτη 16 έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, στο κτίριο ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ (4ο χλμ Άργους - Ναυπλίου, περιοχή Δαλαμανάρας).

Καινοτομία, νέα προϊόντα, αγροτική παραγωγή, υψηλή τεχνολογία, όλα σε μια έκθεση με πάνω από 140 εκθέτες που επιστρέφει στην Αργολίδα ύστερα από 2 και πλέον χρόνια.

H Μπεντενίτη Auto Group σε συνεργασία με τη RENAULT συμμετέχουν στην Έκθεση παρουσιάζοντας στο κοινό της Αργολίδας και των ευρύτερων περιοχών, τα EXPRESS και TRAFIC, τα σύγχρονα και πρακτικά επαγγελματικά οχήματα της RENAULT που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επαγγελματία και είναι σχεδιασμένα να διευκολύνουν την καθημερινή ζωή του.

Θα είναι τιμή μας να σας υποδεχτούμε στο εντυπωσιακά διαμορφωμένο “Περίπτερο 21” της RENAULT Μπεντενίτη, να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας και να βρούμε μαζί το επαγγελματικό όχημα RENAULT που θα τις εξυπηρετήσει καλύτερα.

Όλοι όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της Έκθεσης ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022, θα εξασφαλίσουν Ειδική Προσφορά σε περίπτωση παραγγελίας οχήματος έως τις 31/12/2022!

Σας ευχαριστούμε και θα χαρούμε να σας συναντήσουμε.

Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων πατώντας εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο: