Η RENAULT ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ 2021

  • Η Renault ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου 2021, όπου και θα αποκαλύψει, σε παγκόσμια πρώτη, το 100% ηλεκτρικό, νέο MEGANE E-TECH.
  • Η Συνέντευξη Τύπου της Renault θα διεξαχθεί στις 6 Σεπτεμβρίου και θα μεταδοθεί και online, μέσω live streaming.
  • Το “Renault Studiault” αποτελεί μια καινούρια ιδέα, για ένα νέο είδος περιπτέρου.

Η Renault ανακοινώνει της συμμετοχή της στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου (IAA), η οποία θα διεξαχθεί από τις 6-12 Σεπτεμβρίου 2021, στο Εκθεσιακό Κέντρο Mësse - Am Messeturm – 81829, του Μονάχου.  Το πρόγραμμα συμμετοχής είναι πλούσιο και περιλαμβάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του 100% ηλεκτρικού All-new Renault MEGANE E-TECH.

Η Renault θα βρίσκεται στο Hall B1, με ένα περίπτερο αφιερωμένο στο All-new Renault MEGANE E-TECH, από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, ημέρα των δημοσιογράφων.

Από την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, το περίπτερο της Renault θα «στολίζει» το πρωτότυπο R5, ένα μοντέλο που αποτίνει φόρο τιμής στο εμβληματικό Renault 5, χαρακτηριστικές εκδόσεις του οποίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Η Συνέντευξη Τύπου της Renault θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω live streaming.

Αναφορικά με το ίδιο το περίπτερο της Renault, αυτό υιοθετεί μία νέα ιδέα με την ονομασία Renault Studiault”. Θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο Μόναχο, διαθέτοντας  μια ευμετάβλητη δομή, η οποία επιτρέπει την προσαρμογή του στις διαφορετικές επικοινωνιακές ανάγκες: talk shows, περιεχόμενο video παρουσιασμένο σε κινητές οθόνες, έκθεση ιστορικών μοντέλων, παρουσίαση τεχνολογιών.

Το πρόγραμμα της Renault για τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου είναι το ακόλουθο:

  • Δευτέρα 6/9: All-new Renault MEGANE E-TECH
  • Τρίτη 7/9: All-new Renault MEGANE E-TECH, πρωτότυπο R5, ιστορικό Renault 5
  • Τετάρτη 8/9: Μάρκα Mobilize, κατά τη διάρκεια της μέρας το περίπτερο θα φιλοξενήσει τη νέα μάρκα του Renault Group που είναι αφιερωμένη στις νέες λύσεις μετακίνησης και τις νέες πηγές ενέργειας.
  • Πέμπτη 9/9: μοντέλα Renault E-TECH
  • Παρασκευή 10/9: All-new Renault MEGANE E-TECH, πρωτότυπο R5, μοντέλα Renault E-TECH
Μοιραστείτε το άρθρο: