Yπηρεσίες Aνέπαφης Eξυπηρέτησης “No Touch Connection”.

Η ΜΠΕΝΤΕΝΙΤΗ Π. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. λαμβάνει επιπλέον μέτρα και προφυλάξεις για την προστασία και ασφάλεια πελατών και εργαζομένων υιοθετώντας το πρωτόκολλο προστασίας και ασφαλείας “No Touch Connection”.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε και εμείς από τη πλευρά μας να επιστήσουμε την προσοχή όλων σας στην τήρηση των κανόνων υγιεινής αλλά και στις οδηγίες των αρμόδιων υπουργείων και φορέων. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος, όλοι πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας με υπευθυνότητα, ώστε να εμποδιστεί και να καθυστερήσει η εξάπλωση του ιού Covid-19.

Για την διευκόλυνσή και την ασφάλεια όλων:

Καθιερώνεται η διαδικασία απολύμανσης κάθε οχήματος πριν την πραγματοποίηση Test Drive, πριν την παράδοση κάθε νέου αυτοκινήτου στους πελάτες μας, αλλά και για τα οχήματα που επισκέπτονται το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών

Παρέχουμε τη δυνατότητα υπηρεσιών παραλαβής και παράδοσης του οχήματος από το χώρο του πελάτη

Δημιουργείται στην ιστοσελίδα μας υπηρεσία απομακρυσμένης συνομιλίας για την εξυπηρέτηση των πελατών μας από απόσταση.

Η εταιρεία μας διαθέτει υψηλό αίσθημα ευθύνης στα θέματα ασφάλειας και βάζει σαν πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών της. Για το λόγο αυτό ενημερώνουμε διαρκώς το προσωπικό και τους πελάτες μας σε σχέση με τους τρόπους προστασίας και παρεμπόδισης της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού. Ταυτόχρονα, θέτουμε σε άμεση εφαρμογή τη δυνατότητα απομακρυσμένης παροχής υπηρεσιών, με σκοπό να διασφαλίσουμε την αδιάλειπτη λειτουργία της εταιρείας και την απρόσκοπτη υποστήριξη των πελατών μας.

Στο πλαίσιο αυτό, σας προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

Αγορά νέου αυτοκινήτου – Απολύμανση πριν την παράδοση: Για κάθε νέο αυτοκίνητο που παραδίδεται από την έκθεσή μας, ακολουθείται μία διαδικασία με πολλαπλά στάδια που περιλαμβάνει τον καθαρισμό και απολύμανση του αυτοκινήτου πριν την παράδοσή στον πελάτη. Οι συγκεκριμένες διαδικασίες γίνονται με ειδικό εξοπλισμό σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες του αυτοκινήτου με απολυμαντικό υγρό καθαρισμού.

Δοκιμαστική οδήγηση αυτοκινήτου – Απολύμανση πριν την δοκιμή: Όλα τα αυτοκίνητα Test Drive και τα οχήματα εξυπηρέτησης που διατίθενται από την εταιρεία μας έχουν απολυμανθεί πριν την παράδοσή τους. Με στόχο την επιπλέον προστασία των πελατών, διαφοροποιούμε τη διαδικασία της δοκιμαστικής οδήγησης, η οποία θα πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία υπαλλήλου μας.

Συντήρηση αυτοκινήτου – Υπηρεσία Παραλαβής και Παράδοσης με δυνατότητα παροχής απολυμασμένου αυτοκινήτου εξυπηρέτησης: Για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν το αυτοκίνητό τους σε άριστη κατάσταση, το συνεργείο μας παρέχει την υπηρεσία Παραλαβής και Παράδοσης. Η υπηρεσία αυτή σας προσφέρει τη δυνατότητα να συντηρήσετε το αυτοκίνητό σας χωρίς να επισκεφτείτε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Απλά παραδώστε τα κλειδιά στον υπάλληλο μας που θα σας επισκεφτεί στο χώρο σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αυτοκίνητο εξυπηρέτησης, ένα απολυμασμένο όχημα θα σας παραδοθεί για το διάστημα που θα το χρειαστείτε. Το δικό σας αυτοκίνητο, θα απολυμανθεί και αυτό πριν σας επιστραφεί.

Οδηγίες ατομικής υγιεινής:

  • Αποφυγή επαφής χεριών με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα για τη μείωση του κινδύνου μόλυνσης από τον ιό.
  • Αποφυγή κοινής χρήσης των μολυβιών, των στυλό, των μαρκαδόρων και άλλων προσωπικών αντικειμένων.
  • Σε βήχα ή φτέρνισμα, κάλυψη της μύτης και του στόματος με το μανίκι στο ύψος του αγκώνα ή με χαρτομάντιλο. Το χρησιμοποιημένο χαρτομάντιλο πρέπει να απορρίπτεται αμέσως μετά τη χρήση του μέσα στους κάδους απορριμμάτων.
  • Τακτικό πλύσιμο των χεριών των εργαζομένων και των επισκεπτών με υγρό σαπούνι και νερό για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα. Ακολουθεί προσεκτικό στέγνωμα των χεριών με χάρτινες χειροπετσέτες μιας χρήσης οι οποίες θα απορρίπτονται στους κάδους απορριμμάτων. Η διαδικασία πλυσίματος των χεριών περιγράφεται εικονογραφημένη στο Παράρτημα Γ.
  • Αποφυγή κοντινής επαφής (<2m) για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 15 λεπτών με άτομα τα οποία εμφανίζουν συμπτώματα βήχα, φτερνίσματος ή πυρετού.

Οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες μπορούν εναλλακτικά να χρησιμοποιούν αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα (περιεκτικότητας 70% σε αλκοόλη) ή χαρτομάντιλα με αλκοόλη. Συνιστάται καλό τρίψιμο των χεριών μέχρι το αντισηπτικό να στεγνώσει. Το μπουκάλι με το αλκοολούχο διάλυμα (με αντλία έγχυσης και βάση) πρέπει να βρίσκεται σε ευκρινή θέση στη είσοδο κάθε ορόφου.

Τα χέρια πρέπει να πλένονται καλά οπωσδήποτε πριν τη λήψη τροφής.

Μοιραστείτε το άρθρο: