ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

H εταιρεία μας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα λειτουργήσει μέχρι νεοτέρας με τροποποιημένο ωράριο 08:30-17:00 και περιορισμένο προσωπικό.
Στοχεύοντας στην καλύτερη προστασία των εργαζομένων και των πελατών, θα εξυπηρετούμε αποκλειστικά με ραντεβού ώστε να εξασφαλίσουμε την υγειονομική προστασία όλων μας με συνεχή καθαρισμό και απολύμανση των εγκαταστάσεων και των οχημάτων μεταξύ των επισκέψεων.
Ας συμβάλλουμε όλοι μας με τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας (υποχρεωτική χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, καθαρισμός χεριών) για να λειτουργήσουμε προσαρμοζόμενοι στις ιδιαιτερότητες αυτής της περιόδου και να επανέλθουμε σε «κανονικές» συνθήκες το συντομότερο δυνατό.
Σε ότι αφορά τις μετακινήσεις σας με βάση τα νέα περιοριστικά μέτρα της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, σας γνωρίζουμε τα εξής:
- Οι εκθέσεις και τα συνεργεία αυτοκινήτου επιτρέπεται να λειτουργούν, καθώς συνεχίζουν να μη συμπεριλαμβάνονται στις επιχειρήσεις που αναστέλλεται η λειτουργία τους.
- Η μετακίνηση συνεχίζει να γίνεται με SMS και κωδικό 2.
- Η μετακίνηση εκτός δήμου για επίσκεψη σε έκθεση ή συνεργείο επιτρέπεται, στα πλαίσια ότι επιτρέπονται μετακινήσεις των πολιτών «για την εξυπηρέτηση ζωτικών, προσωπικών ή επαγγελματικών αναγκών τους που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν με άλλον τρόπο».
Ειδικά σε ότι αφορά τις μετακινήσεις εκτός Δήμων Ναυπλίου και Άργους, παρακαλούμε για τα εξής:
- Πρόσθετα του 13033, να επικοινωνείτε μαζί μας πριν τη μετακίνηση σας ώστε να προγραμματίζουμε την επίσκεψη σας και να σας αποστέλλουμε μήνυμα επιβεβαίωσης του ραντεβού μας
- Να τηρείται ο μέγιστος, συνολικός χρόνος 2 ωρών για την επίσκεψη στην έκθεση και παράδοση / παραλαβή στο συνεργείο.
Μπεντενίτη Auto Group
2752028288 | bedeniti.gr
Μοιραστείτε το άρθρο: