Το νέο Renault CAPTUR είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 για την Ελλάδα!

Το νέο Renault CAPTUR κατέκτησε τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021» για την Ελλάδα, κερδίζοντας ψήφο εμπιστοσύνης από τα 27 Μέλη του Θεσμού, χάρη στην πλήρη γκάμα εκδόσεων και συστημάτων κίνησης, καθώς και στα κορυφαία, hi-tech συστήματα άνεσης, συνδεσιμότητας και ασφάλειας που το εξοπλίζουν.

Tο εμβληματικό compact crossover, το Νο1 σε πωλήσεις στην κατηγορία του πανευρωπαϊκά, το νέο Renault CAPTUR, είναι το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021» για την Ελλάδα.

Το νέο Renault CAPTUR, που καθιέρωσε την πιο ανερχόμενη κατηγορία της αγοράς, αυτή των compactcrossovers, συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους μεταξύ των 10 φιναλίστ του Θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», ανάμεσα στα 22 συνολικά καινούρια μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην ελληνική αγορά τους τελευταίους 12 μήνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Renault CAPTUR απέσπασε 405 βαθμούς, 90 περισσότερους από το επόμενο αυτοκίνητο.

Το νέο Renault CAPTUR είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 για την Ελλάδα!

Ο καθιερωμένος Θεσμός «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», ο οποίος απαρτίζεται από 27 καταξιωμένους δημοσιογράφους των μεγαλύτερων έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων της χώρας, κλείνει 15 χρόνια συνεπούς και αδιάλειπτης παρουσίας στη χώρα μας.

Το νέο Renault CAPTUR κέρδισε τη θετική ψήφο της πλειοψηφίας των εκλεκτόρων χάρη στα μοναδικά του χαρακτηριστικά που το κάνουν να πρωταγωνιστεί. Βασιζόμενο σε μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα, διαθέτει την πιο πλούσια γκάμα εκδόσεων της αγοράς, με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και διπλού καυσίμου (βενζίνης / LPG), ενώ πρόσφατα λανσαρίστηκε η έκδοση Plugin Hybrid 160 ίππων, με κορυφαία περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά και 65 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας.

Το νέο Renault CAPTUR είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 για την Ελλάδα!

Το νέο CAPTUR εξοπλίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όσον αφορά στη συνδεσιμότητα, με τα πλήρη συστήματα της παλέτας Easy Link, καθώς και με τα πιο σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, που ανήκουν στη δέσμη συστημάτων Easy Drive. Παράλληλα, έχει κατακτήσει την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων στις δοκιμές ασφαλείας του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP, ενώ εφοδιάζεται και με συστήματα ημι-αυτονόμης οδήγησης (Highway & Traffic Jam Companion).

H premium ποιότητα κατασκευής, η κορυφαία ευρυχωρία της καμπίνας επιβατών και αποσκευών, αλλά και η ανώτερη οδηγική εμπειρία που προσφέρει τόσο στο δρόμο, όσο και σε ήπιες, εκτός δρόμου, αποδράσεις, συνθέτουν ένα ασυναγώνιστο πακέτο που ήρθε για να πρωταγωνιστήσει και στην ελληνική αγορά.

Το νέο Renault CAPTUR είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 για την Ελλάδα!

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η κα Ντένη Θεοχαράκη, Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., Αποκλειστικού Εισαγωγέα Renault και Dacia στην Ελλάδα:

«Ο τίτλος του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2021 για την Ελλάδα, αποτελεί την ύψιστη τιμή για το νέο Renault CAPTUR, το μοντέλο που πρωταγωνιστεί στην πιο δυναμική κατηγορία τόσο της ευρωπαϊκής όσο και της ελληνικής αγοράς.

Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει ότι το νέο Renault CAPTUR αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον Έλληνα καταναλωτή, που αναζητά το πιο ολοκληρωμένο και ασφαλές αυτοκίνητο, στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

Η ευρεία γκάμα του νέου CAPTUR, στην οποία περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τόσο η έκδοση με το εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης, όσο και η hi-tech, plug-in υβριδική έκδοση που μόλις λανσαρίστηκε, αποδεικνύει έμπρακτα πως είναι το μοντέλο που ανταποκρίνεται απόλυτα τόσο στις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης του σήμερα, όσο και στις υψηλές απαιτήσεις του εξηλεκτρισμένου μέλλοντος της αυτοκίνησης.

Η ψήφος εμπιστοσύνης που έλαβε η Renault και το Captur από τα καταξιωμένα μέλη του Θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», είναι πολύ σημαντική καθώς αποτελεί μια έμπρακτη και τεκμηριωμένη επιβεβαίωση, προς τον Έλληνα καταναλωτή, για την αξία της επιλογής του, ειδικά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Το νέο Renault CAPTUR είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 για την Ελλάδα!

Εμείς, η ομάδα της ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ, θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να στεκόμαστε στο ύψος των υψηλών προσδοκιών που θέτουν οι διακρίσεις των αυτοκινήτων μας. Αλλά, πάνω από όλα, θα προσπαθούμε πάντα να εμμένουμε στις αξίες μας, για να χτίζουμε ένα καλύτερο και πιο ποιοτικό μέλλον».

Δείτε εδώ το video από την τελετή του Θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021» για την Ελλάδα, κατά την οποία αναδείχτηκε νικητής το νέο Renault CAPTUR:

Μοιραστείτε το άρθρο: