Το Suzuki JIMNY LCV διαθέσιμο για προ-παραγγελίες.

Το Suzuki JIMNY αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον πρωταγωνιστή στην κατηγορία των 4x4 οχημάτων. Το αυθεντικό τετρακίνητο off-roader, αποφάσισε να επιστρέψει στο προσκήνιο ως επαγγελματικό.

 Φτιαγμένο για τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες και τα πιο δύσκολα γεωγραφικά ανάγλυφα, το JIMNY συνεχίζει εκεί που άλλα οχήματα διστάζουν, δικαιώνοντας κάθε επαγγελματία που μπορεί να κινείται οπουδήποτε επιθυμεί.

Η διάθεση του επαγγελματικού μοντέλου στην Ελλάδα ξεκινά τον Μάρτιο. Δεδομένης της έντονης αναμονής για το μοντέλο, η Suzuki δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να το αποκτήσουν πρώτοι κάνοντας προ-παραγγελία πριν την επίσημη παρουσίασή του στην ελληνική αγορά!

Το Suzuki JIMNY LCV διατηρεί την εξωτερική του εμφάνιση ικανοποιώντας τους λάτρεις του χαρακτηριστικού retro σχεδιασμού του ενώ αλλάζει εσωτερικά προσφέροντας στον οδηγό ακόμα μεγαλύτερη εργονομία.

Χωρίς να χάνει τίποτα από την μοναδική Off-Road ταυτότητά του, μέσω του άκαμπτου κλιμακωτού πλαισίου τύπου σκάλας, της  ανάρτησης με τρεις συνδέσμους στήριξης και του συστήματος τετρακίνησης ALLGRIP PRO, το JIMNY LCV αποδεικνύεται ο πιο απαραίτητος και πιστός σύμμαχος του οδηγού.

Το JIMNY για άλλη μια φορά στην μακρόχρονη ιστορία του καινοτομεί και ξεχωρίζει.

 

Το Suzuki JIMNY, με μια ιστορία σχεδόν 50 ετών, την τεχνολογία της τετρακίνησης Suzuki και τις ασύγκριτες εντός και εκτός δρόμου επιδόσεις του, επέστρεψε για να αποδείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει τις προσδοκίες των πιο απαιτητικών οδηγών, αυτές των επαγγελματιών.

 

Μοιραστείτε το άρθρο: