Καθαρισμός και απολύμανση του A/C του οχήματός σας από 30€

Στην Μπεντενίτη Auto Group  αναλαμβάνουμε την απολύμανση κλιματισμού του αυτοκινήτου σας με πιστοποιημένα, οικολογικά προϊόντα. Απολυμαίνουμε ταυτόχρονα τον εξατμιστή, τους αεραγωγούς αλλά και την καμπίνα του αυτοκινήτου. Έτσι μετά την εφαρμογή του και την αλλαγή του φίλτρου καμπίνας είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρχουν πουθενά εστίες μόλυνσης από τις οποίες θα  αναπτυχθούν βακτήρια.

Βακτήρια, μικροοργανισμοί, μούχλα και μύκητες αναπτύσσονται στους αγωγούς και τα φίλτρα του συστήματος ανεξάρτητα από τη χρήση του κλιματισμού. Αυτές οι εστίες μόλυνσης αποτελούν τον κύριο παράγοντα των δυσάρεστων οσμών που εμφανίζονται κατά την χρήση του κλιματισμού και έχουν επίπτωση στην υγεία των επιβατών δημιουργώντας παρενέργειες όπως για παράδειγμα πονοκεφάλους, αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα.

Συνιστούμε απαραιτήτως να γίνεται τακτική αλλαγή των φίλτρων καμπίνας κάθε έτος που είναι και ο μέγιστος χρόνος που μπορεί το φίλτρο να παραμείνει στο αυτοκίνητό σας. Η αλλαγή των φίλτρων είναι σημαντικό να γίνεται αφού ο αέρας που εισέρχεται στην καμπίνα φιλτράρεται από αυτά όχι μονάχα τους καλοκαιρινούς μήνες για την ψύξη αλλά και το χειμώνα κατά τη χρήση της θέρμανσης.

Η απολύμανση του οχήματός σας περιλαμβάνει τις παρακάτω εργασίες:

⦁ Λειτουργία χειρισμού του κλιματισμού

⦁ Έλεγχος της θερμοκρασίας των αεραγωγών

⦁ Οπτικός έλεγχος όλων των εξαρτημάτων

⦁ Εργασία απολύμανσης

⦁ Χρήση Απολυμαντικού σπρέι

⦁ Εξαγωγή του φίλτρου γύρης

⦁ Σχολαστικός καθαρισμός της περιοχής γύρω από το φίλτρο, για μακροχρόνια  απαλλαγή από δυσάρεστες μυρωδιές

⦁ Επανατοποθέτηση του φίλτρου γύρης

 

* Το κόστος του φίλτρου καμπίνας δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

Μοιραστείτε το άρθρο: