ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΕΛΕΧΟΣ. Ready? Go!

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό. Πιο φωτεινό, πιο χαρούμενο, πιο ξέγνοιαστο! Βγαίνουμε από το safe mode και μπαίνουμε δυναμικά στο excitement mode. Και εμείς είμαστε δίπλα σας για να προετοιμάσετε το αυτοκίνητό σας να σας συνοδεύσει με ασφάλεια σε κάθε σας εξόρμηση.

Προγραμματίστε έναν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ 12 ΣΗΜΕΙΩΝ στη Suzuki Μπεντενίτη μέχρι τις 31 Ιουλίου 2020. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν έναν λεπτομερή έλεγχο σε εξαρτήματα και συστήματα ασφάλειας και άνεσης του οχήματός σας. Σε περίπτωση που προχωρήσετε στην συντήρηση ή την επισκευή του οχήματός σας, εμείς σάς προσφέρουμε ανάλογα με την ηλικία του οχήματός σας, έκπτωση έως 30% στα ανταλλακτικά (*).

Ο  Δωρεάν Καλοκαιρινός Έλεγχος διαρκεί μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2020 και αφορά όλα τα οχήματα Suzuki ανεξαρτήτου μοντέλου και ημερομηνίας ταξινόμησης. Καλέστε στο 27520 28288 και ενημερωθείτε σχετικά για το πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 12 ΣΗΜΕΙΩΝ.

(*) Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Υποδεχόμαστε το Καλοκαίρι και σας προσφέρουμε μοναδικά προνόμια!

 

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
SERVICE Ή ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ

Πραγματοποιήστε την τακτική συντήρηση ή τις επισκευές που χρειάζεται το Suzuki σας για την καλοκαιρινή περίοδο και κερδίστε προνομιακές τιμές στα γνήσια ανταλλακτικά. Οι εκπτώσεις διαμορφώνονται ανάλογα με την ηλικία του οχήματος ενώ, εξαιρούνται τα ανταλλακτικά φανοποιϊας, τα ελαστικά και τα αξεσουάρ.

  • Έκπτωση 15% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών ισχύει για αυτοκίνητα έως 5 ετών, δηλαδή για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν από την 01/01/2016 έως και σήμερα.
  • Έκπτωση 25% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών ισχύει για αυτοκίνητα με ηλικία από 5 έως 10 έτη, δηλαδή για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν από την 01/01/2010 έως και 31/12/2015.
  • Έκπτωση 30% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών ισχύει για αυτοκίνητα με ηλικία πάνω από 10 έτη, δηλαδή για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν προγενέστερα από την 31/12/2009.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ AIR CONDITION

ΜΟΝΟ ΜΕ €60

Πραγματοποιήστε απολύμανση του συστήματος κλιματισμού του Suzuki σας και χαρίστε στον εαυτό σας αλλά και στους συνεπιβάτες σας ένα ιδανικό και υγιεινό περιβάλλον απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα.

Σε συνδυασμό με τα Γνήσια Φίλτρα Καμπίνας Suzuki, εξασφαλίζεται:

⋆ Προστασία κατά της σκόνης / γύρης
⋆ Αντιβακτηριδιακή προστασία
⋆ Προστασία κατά των οσμών / καυσαερίων
⋆ Μεγιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος κλιματισμού

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ AFTER SALES

Drive ’n Smile. Κάθε Χιλιόμετρο και ένα Χαμόγελο!

Τώρα με τα Aftes Sales προγράμματα Drive ’n Smile της Suzuki, όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν:

⋆ 5 Xρόνια Εγγύηση
⋆ 5 Χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια
⋆ Υπηρεσίες Υπενθύμισης και Online Ραντεβού για Service
⋆ Πρόσβαση στη διαδικτυακή πλατφόρμα mySuzuki
⋆ Τη σιγουριά των εξειδικευμένων τεχνιτών μας SuzukiHybridExperts

ΠΡΟΤΥΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ & ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ

SUZUKI COVID-19

Πραγματοποιήστε την επίσκεψή σας στην έκθεση ή το συνεργείο της SUZUKI Μπεντενίτη.

Με αίσθημα ευθύνης προς τους πελάτες μας διασφαλίζουμε τόσο τη δική σας υγεία όσο και των εργαζομένων μας ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η ασφάλειά σας είναι η προτεραιότητά μας.

 

* Όροι και Προϋποθέσεις Ενέργειας
Η ενέργεια του Δωρεάν Καλοκαιρινού Ελέγχου και οι προσφορές που συνοδεύουν το πρόγραμμα ισχύουν μέχρι τις 31 Ιουλίου 2020 ως εξής:

Ο Δωρεάν Καλοκαιρινός Τεχνικός Έλεγχος 12 σημείων ισχύει για όλα τα οχήματα Suzuki ανεξαρτήτως μοντέλου και ημερομηνίας ταξινόμησης.

Οι εκπτώσεις σε ανταλλακτικά service ή επισκευών διαμορφώνονται ως εξής:
  • Έκπτωση 15% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών ισχύει για αυτοκίνητα έως 5 ετών, δηλαδή για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν από  την 01/01/2016 έως και σήμερα.
  • Έκπτωση 25% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών ισχύει για αυτοκίνητα με ηλικία από 5 έως 10 έτη, δηλαδή για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν από  την 01/01/2010 έως και 31/12/2015.
  • Έκπτωση 30% στα ανταλλακτικά service ή επισκευών ισχύει για αυτοκίνητα με ηλικία πάνω από 10 έτη, δηλαδή για αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν προγενέστερα από την 31/12/2009.

Εξαιρούνται τα ανταλλακτικά φανοποιϊας, τα ελαστικά και τα αξεσουάρ.

Μοιραστείτε το άρθρο: